الاثنين، 2 سبتمبر 2019

فتة اللحم مقدمة من الشيف اميرة مسعد

كتبت غادة المصري
كليو لحمة قطع بصل ملح فلفل ورق لورا جيهان أرز مفلفل صلصة وثوم وخل/التحضير يشوح اللحمة في سمنة بلدى كويس جدا ويضع الماء المغلىويضع البصل والحبهان ورق لور وتترك حتى تنضج ويعمل الأرز مع السمنة أو الزيت حسب الزوق حتى ينضج وسع الصلصة مع الثوم يحمر الثوم مع اضافة الصلصة والخل وتضع فلفل ملح قليل وتترك تنضج وممكن تعمل صوص بس خل وثوم يعني ابيض من غير صلصة ويعرف فى طبق كبير العيش المحمص والأرز ويضع الصلصة ويحمر اللحمة المسلوقة وتضع فوق الفتة وتقدم مع الشوربة وبالهنا ا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013