كتبت غادة المصري
كيلو رز
اتنين مج عدس اصفر
تلات معالق شعريه
تلات معالق لسان عصفور
بصله مفروم ناعم
فص ثوم
معلقة كبيرة كركم
معلقة ملح
الطريقه
تحمر البصله في الزيت ويضاف لها فص ثوم يشوح قليلا ترفع من ع النار ويصفي البصل ويترك ع جنب هنحمر في نفس الزيت لسان عصفور والشعريه حتي يصفر نضيف الكركم تشويحه صغيره وننزل بالميه ويضاف البصل ويترك كله يغلي هنضيف الملح والارز بالعدس ويطهي بالطريقه المعتاده
ام ميدو
كيلو رز
اتنين مج عدس اصفر
تلات معالق شعريه
تلات معالق لسان عصفور
بصله مفروم ناعم
فص ثوم
معلقة كبيرة كركم
معلقة ملح
الطريقه
تحمر البصله في الزيت ويضاف لها فص ثوم يشوح قليلا ترفع من ع النار ويصفي البصل ويترك ع جنب هنحمر في نفس الزيت لسان عصفور والشعريه حتي يصفر نضيف الكركم تشويحه صغيره وننزل بالميه ويضاف البصل ويترك كله يغلي هنضيف الملح والارز بالعدس ويطهي بالطريقه المعتاده
ام ميدو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق