كتبت غادة المصري
مدة التحضير ٢٠دقيقه
مدة الطهي 35دقيقة
الطريقه اجيب فرختين واقطعها علي 8قطع لكل فرخه التتبيله
عبارة عن اكياس مرقة فوريه كنور حوالي 10اكياس
توم بودر وملح وفلفل وبهارات فراخ
وملعقتان كبار مسطردة
ومعلقة بابريكا
وملعقة خل
وكوب زبادي
الطريقه اجيب سرنحه كبيره
واخلط المكونات كلها مع بعض ماعد الزبادي
اصفي الخليط
واخد الصوص بالسرنجه واحقن الفراخ بيها في كل مكان من جسمها اتركها مده 3ساعات وبعدين اجيب دقيق ومعلقة نشا وكيس فيجتار حار واخلطعم واتبل بيها الدجاج وانزل بيها في زيت غزير والتكه بتاعتي اسخن الزيت واول مانزل بالدجاج اهدي النار واغطيها عشان تستوي وارجع اقلبها حتي تستوي وبقدمها مع ريزو وبطاطس وكول سلو وبالهنا والشفا
مدة التحضير ٢٠دقيقه
مدة الطهي 35دقيقة
الطريقه اجيب فرختين واقطعها علي 8قطع لكل فرخه التتبيله
عبارة عن اكياس مرقة فوريه كنور حوالي 10اكياس
توم بودر وملح وفلفل وبهارات فراخ
وملعقتان كبار مسطردة
ومعلقة بابريكا
وملعقة خل
وكوب زبادي
الطريقه اجيب سرنحه كبيره
واخلط المكونات كلها مع بعض ماعد الزبادي
اصفي الخليط
واخد الصوص بالسرنجه واحقن الفراخ بيها في كل مكان من جسمها اتركها مده 3ساعات وبعدين اجيب دقيق ومعلقة نشا وكيس فيجتار حار واخلطعم واتبل بيها الدجاج وانزل بيها في زيت غزير والتكه بتاعتي اسخن الزيت واول مانزل بالدجاج اهدي النار واغطيها عشان تستوي وارجع اقلبها حتي تستوي وبقدمها مع ريزو وبطاطس وكول سلو وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق