كتبت غادة المصري
ناخد البصل والفلفل وثوم بلانشيه مع قطعه زبده ومعلقه زيت ونقلب لمده خمس دقائق ثم ننزل بالكوسه ونقلب لمده خمس دقائق ونكون معصاجين لحمه مفرومه وننزل بيها علي الكوسه ثم نحضر الخلاط ونضع فيه كوب لبن مع ثلاث بيضات مع نصف كوب دقيق مع رشه فلفل اسمر وكمون وملح ثم ننزل بيها علي الكوسه بالمفروم بعد ماتبرد الكوسه ونضعها في القلب وتدخلها الفرن علي درجه حراره متوسطه والف هنا وشفا انتظروني مع كل جديد تحياتي شيف ياسر المصري الطريقه مشروحه كمان بالصور
ناخد البصل والفلفل وثوم بلانشيه مع قطعه زبده ومعلقه زيت ونقلب لمده خمس دقائق ثم ننزل بالكوسه ونقلب لمده خمس دقائق ونكون معصاجين لحمه مفرومه وننزل بيها علي الكوسه ثم نحضر الخلاط ونضع فيه كوب لبن مع ثلاث بيضات مع نصف كوب دقيق مع رشه فلفل اسمر وكمون وملح ثم ننزل بيها علي الكوسه بالمفروم بعد ماتبرد الكوسه ونضعها في القلب وتدخلها الفرن علي درجه حراره متوسطه والف هنا وشفا انتظروني مع كل جديد تحياتي شيف ياسر المصري الطريقه مشروحه كمان بالصور
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق