كتبت غادة المصري
.
المكونات
2 حبة رنجة بصلة قطع صغيرة فلفل حار قطع صغيرة حبة طماطم قطع صغيرة عصير ليمون 4 معالق كبار طحينة ماء دافئ .
الطريقة
اشوى الرنجة تحت الشواية او فى طاسة على النار مع معلقة زيت على كل جمب دقيقة وممكن نستغنى عن شويها خالص بعد كده اخرج الشوك منها واقطعها قطع صغيرة فى بولة اضع الطحينة وعليها عصير الليمون وانزل بالماء الدافئ لحد ما احصل على قوام متوسط بعد كده انزل بالرنجة واقلب كويس والخضار واقلب وبعدين فى طبق التقديم وبالف هنا .
.
المكونات
2 حبة رنجة بصلة قطع صغيرة فلفل حار قطع صغيرة حبة طماطم قطع صغيرة عصير ليمون 4 معالق كبار طحينة ماء دافئ .
الطريقة
اشوى الرنجة تحت الشواية او فى طاسة على النار مع معلقة زيت على كل جمب دقيقة وممكن نستغنى عن شويها خالص بعد كده اخرج الشوك منها واقطعها قطع صغيرة فى بولة اضع الطحينة وعليها عصير الليمون وانزل بالماء الدافئ لحد ما احصل على قوام متوسط بعد كده انزل بالرنجة واقلب كويس والخضار واقلب وبعدين فى طبق التقديم وبالف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق