كتبت غادة المصري،
الطريقه والمقادير
معلقه فلفل اسود
معلقه توابل اللحمه
ملعقه توم بودر
معلقه ملح صغيره
نصف معلقه سكر صغيره
معلقه كبيره زيت زيتون
معلقتين صويا صوص
معلقه كزبرة جافة
هنخلط كل المواد الجافه مع الزيت مع الصويا صوص
نتبل اللحم كويس وندخلها الثلاجه لمده ساعتين وبعد كده هنخرج اللحمه من الثلاجه
جهز الخضار بتاعنا في الصينيه
الخضار عباره عن
جزر ايه شرائح
شرائح بصل
فلفل رومي شرائح
1 فلفل حار
ملعقه زيت زيتون ورشه من التوابل على الخضار و نضيف اللحم عليها وندخلها الفرن لمده نصف ساعه على درجه حراره 180 الفرن يشتغل من تحت بس وشكرا للجميع وبالتوفيق ان شاء الله اتمنى لو عجبتكم اكلاتي تشتركوا في قناتي على اليوتيوب منوعات ايمان ناصر ناصر وشكر خاص لمطبخ العرب ولكل الاعضاء الموجودين فيه شكرا
الطريقه والمقادير
معلقه فلفل اسود
معلقه توابل اللحمه
ملعقه توم بودر
معلقه ملح صغيره
نصف معلقه سكر صغيره
معلقه كبيره زيت زيتون
معلقتين صويا صوص
معلقه كزبرة جافة
هنخلط كل المواد الجافه مع الزيت مع الصويا صوص
نتبل اللحم كويس وندخلها الثلاجه لمده ساعتين وبعد كده هنخرج اللحمه من الثلاجه
جهز الخضار بتاعنا في الصينيه
الخضار عباره عن
جزر ايه شرائح
شرائح بصل
فلفل رومي شرائح
1 فلفل حار
ملعقه زيت زيتون ورشه من التوابل على الخضار و نضيف اللحم عليها وندخلها الفرن لمده نصف ساعه على درجه حراره 180 الفرن يشتغل من تحت بس وشكرا للجميع وبالتوفيق ان شاء الله اتمنى لو عجبتكم اكلاتي تشتركوا في قناتي على اليوتيوب منوعات ايمان ناصر ناصر وشكر خاص لمطبخ العرب ولكل الاعضاء الموجودين فيه شكرا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق