الثلاثاء، 17 سبتمبر 2019

ممبار بالمفروم والكبد والكلاوي مقدم من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري 
نقطع شويه بصل وفلفل الوان علي فلفل حامي ونشوحهم في زيت مع قطعه ليه لمده ثم ننزل بالكلاوي ونكون مقطعنها ناعم جدا جدا ونقلب لمده خمس دقائق ثم ننزل بالحمه المفرومه ومعها الكبده ونقلب ونضيف حبهان وقرفه وفلفل اسمر وكمون وكسبره ناشفه ثم نركن الخليط علي جنب وتقطع بصل علي فلفل الوان وحامي مع مسيره خضره وبقدونس وشبت وطماطم كريهات وشويه فلفل اسمر وكمون وجيهان وقرفه ونقلب الخليط كله ومعاه نصف كوب زيت وننزل بالمفروم والكبد والكلاوي وعليهم الارز بتعنا ولو نحب نضيف مكعبات مرقه ده اختياري ونحشي الممبار بتعنا ونسلقه ونحمره والف هنا وشفا مع الشيف ياسر المصري انت مع الجديد وكل سنه وانتم طيبين

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013