كتبت غادة المصري
نقطع شويه بصل وفلفل الوان علي فلفل حامي ونشوحهم في زيت مع قطعه ليه لمده ثم ننزل بالكلاوي ونكون مقطعنها ناعم جدا جدا ونقلب لمده خمس دقائق ثم ننزل بالحمه المفرومه ومعها الكبده ونقلب ونضيف حبهان وقرفه وفلفل اسمر وكمون وكسبره ناشفه ثم نركن الخليط علي جنب وتقطع بصل علي فلفل الوان وحامي مع مسيره خضره وبقدونس وشبت وطماطم كريهات وشويه فلفل اسمر وكمون وجيهان وقرفه ونقلب الخليط كله ومعاه نصف كوب زيت وننزل بالمفروم والكبد والكلاوي وعليهم الارز بتعنا ولو نحب نضيف مكعبات مرقه ده اختياري ونحشي الممبار بتعنا ونسلقه ونحمره والف هنا وشفا مع الشيف ياسر المصري انت مع الجديد وكل سنه وانتم طيبين
نقطع شويه بصل وفلفل الوان علي فلفل حامي ونشوحهم في زيت مع قطعه ليه لمده ثم ننزل بالكلاوي ونكون مقطعنها ناعم جدا جدا ونقلب لمده خمس دقائق ثم ننزل بالحمه المفرومه ومعها الكبده ونقلب ونضيف حبهان وقرفه وفلفل اسمر وكمون وكسبره ناشفه ثم نركن الخليط علي جنب وتقطع بصل علي فلفل الوان وحامي مع مسيره خضره وبقدونس وشبت وطماطم كريهات وشويه فلفل اسمر وكمون وجيهان وقرفه ونقلب الخليط كله ومعاه نصف كوب زيت وننزل بالمفروم والكبد والكلاوي وعليهم الارز بتعنا ولو نحب نضيف مكعبات مرقه ده اختياري ونحشي الممبار بتعنا ونسلقه ونحمره والف هنا وشفا مع الشيف ياسر المصري انت مع الجديد وكل سنه وانتم طيبين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق