كتبت غادة المصري
المقادير:
عندي كيس شعرية حلقات
٣قرن فلفل الوان
٤وحدات سويس مسلوق ومقطع
٢مكعب مرقة
معلقة صغيرة كلا من : توم بودر /بصل بودر/ بابريكا / كركرم / فلفل أسود/ شطة/ ملح
الطريقة
في وعاء علي النار فية ماء مغلي ومكعب مرق ونصف معلقة ملح انزل بالشعرية تترك خمسة دقائق للتسوية
في طاسة علي النار معاية ٣ملاعق زيت انزل ببصلة متوسطة مقطعة جوليان تذبل شوية انزل بالفلفل الالوان ورشة ملح وفلفل انزل بالسوسيس و تترك جانبا
في طاسة اخري اضع معلقتين زيت انزل بجميع التوابل السابقة توم البودر والبصل البودر وباقي التوابل ومكعب المرق
الشعرية تترك بالماء بدون تصفية انزل عليها بالتوابل مثل الملوخية بالطبط واغرف الشعرية وانزل بالسوسيس والخضار علي الوجة وصحة وعافية
المقادير:
عندي كيس شعرية حلقات
٣قرن فلفل الوان
٤وحدات سويس مسلوق ومقطع
٢مكعب مرقة
معلقة صغيرة كلا من : توم بودر /بصل بودر/ بابريكا / كركرم / فلفل أسود/ شطة/ ملح
الطريقة
في وعاء علي النار فية ماء مغلي ومكعب مرق ونصف معلقة ملح انزل بالشعرية تترك خمسة دقائق للتسوية
في طاسة علي النار معاية ٣ملاعق زيت انزل ببصلة متوسطة مقطعة جوليان تذبل شوية انزل بالفلفل الالوان ورشة ملح وفلفل انزل بالسوسيس و تترك جانبا
في طاسة اخري اضع معلقتين زيت انزل بجميع التوابل السابقة توم البودر والبصل البودر وباقي التوابل ومكعب المرق
الشعرية تترك بالماء بدون تصفية انزل عليها بالتوابل مثل الملوخية بالطبط واغرف الشعرية وانزل بالسوسيس والخضار علي الوجة وصحة وعافية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق