كتبت غادة المصري
المقادير
٥٠٠جرام زبده بيضاء نباتي او زبده صفرا مع ٣٥٠جرام سكر ونص م ص فانيليا و٢٥٠جرام زيت ومعلقه كبيرة سمنه ونشغل عليهم المضرب لحد ميفورو خالص وننزل عليهم ب٢٥٠جرام لبن مع استمرار الضرب لحد ميفور ويبقى هش نطلعه من المضرب ونحطه في حله العجين ونضيف كيلو و٢٥٠جرام دقيق ونقلب بأدينا براحه نخلخله في بعضه مش نعجن نشرب الدقيق فيه كويس ونعبي الكيس ونكسر في الصاجات ونخبز على نار هاديه ٢٢٠ درجه وبألف هنا
تحياتي للجميع
#شيف_ابوعبدالله
المقادير
٥٠٠جرام زبده بيضاء نباتي او زبده صفرا مع ٣٥٠جرام سكر ونص م ص فانيليا و٢٥٠جرام زيت ومعلقه كبيرة سمنه ونشغل عليهم المضرب لحد ميفورو خالص وننزل عليهم ب٢٥٠جرام لبن مع استمرار الضرب لحد ميفور ويبقى هش نطلعه من المضرب ونحطه في حله العجين ونضيف كيلو و٢٥٠جرام دقيق ونقلب بأدينا براحه نخلخله في بعضه مش نعجن نشرب الدقيق فيه كويس ونعبي الكيس ونكسر في الصاجات ونخبز على نار هاديه ٢٢٠ درجه وبألف هنا
تحياتي للجميع
#شيف_ابوعبدالله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق