السبت، 12 أكتوبر 2019

منين ملبن مقدم من الشيف حسين ابو زيد

كتبت غادة المصري
نص كيلو سمنه سايحه على كيلو دقيق مش شديد ونبسهم كويس وبعدين نضيف ٣٥٠جرام ماء او لبن مدوب فيهم ١٠جرام خميرة و١٠٠جرام سكر ونعجن كويس ونقطع ونحشي ملبن ونعمل فتيل طويل ونفرده بالبليه او الشوبك او النشابه ونقطع ونرص في الصاج ونلمعه بيض بلبن بفانيليا ونرشه سمسم او جوز هند ونخبز على نار٢٢٠درجه والف هنا تحياتي #شيف_ابوعبدالله

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013