كتبت غادة المصري
المقادير والطريقه
نجيب الصينيه بتاعتنا انا عملت في صينيه مقاس٣٠ نجيب عشر ورقات جلاش كل ورقتين مع بعض ونوزع كل ورقتين في جمب الصينين نخلي تلت تربع الورق جوة والربع برة كمافي الصورة الاربع جوانب ب٨ورقات واخر ورقتين نحطهم في النص ونعمل الكاستر نص كيلو لبن ومعلقتين سكر كبار ونقلبهم ونسيب اللبن يغلي ونحضر نص كبايه ماء وندوب فيهامعلقتين كاستر كبار ومعلقه نشا كبيرة واول ما اللبن يغلي ننزل بالكاستر والنشا المدوبين بالماء مع التقليب واول ماتتقل نطفي وننزل بيها على الجلاش ونفرده بمعلقه في الصينيه ونسيبه يهدى شويه ونطبق باقي الورق اللي برة الصينيه ونحط عشر ورقات زي اللي حطناهم من تحت وندخل الحروف لجوة ونديها رشه سمنه دافيه ونقطعها ونخبز على نار متوسطه ونحضر الشربات كبايه ماء وكبايتين سكر على النار نقلبهم لحد ماالسكر يدوب ونسبهم يغلو وبعد الغليان نعصر نص ليمونه ونوطي النار ونسبهم ربع ساعه على نار واطيه وبعدين نطفي واول ما الصينيه تتحمر وتطلع نصفي لو فيها سمنه زياده ونديها الشربات ونسبها شويه تشرب الشربات والف هنا يارب تعجبكم تحياتي للجميع #اخوكم_حسين
المقادير والطريقه
نجيب الصينيه بتاعتنا انا عملت في صينيه مقاس٣٠ نجيب عشر ورقات جلاش كل ورقتين مع بعض ونوزع كل ورقتين في جمب الصينين نخلي تلت تربع الورق جوة والربع برة كمافي الصورة الاربع جوانب ب٨ورقات واخر ورقتين نحطهم في النص ونعمل الكاستر نص كيلو لبن ومعلقتين سكر كبار ونقلبهم ونسيب اللبن يغلي ونحضر نص كبايه ماء وندوب فيهامعلقتين كاستر كبار ومعلقه نشا كبيرة واول ما اللبن يغلي ننزل بالكاستر والنشا المدوبين بالماء مع التقليب واول ماتتقل نطفي وننزل بيها على الجلاش ونفرده بمعلقه في الصينيه ونسيبه يهدى شويه ونطبق باقي الورق اللي برة الصينيه ونحط عشر ورقات زي اللي حطناهم من تحت وندخل الحروف لجوة ونديها رشه سمنه دافيه ونقطعها ونخبز على نار متوسطه ونحضر الشربات كبايه ماء وكبايتين سكر على النار نقلبهم لحد ماالسكر يدوب ونسبهم يغلو وبعد الغليان نعصر نص ليمونه ونوطي النار ونسبهم ربع ساعه على نار واطيه وبعدين نطفي واول ما الصينيه تتحمر وتطلع نصفي لو فيها سمنه زياده ونديها الشربات ونسبها شويه تشرب الشربات والف هنا يارب تعجبكم تحياتي للجميع #اخوكم_حسين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق