كتبت غادة المصري
/التحضير فى مدة 15 دقيقة والتسوية فى /20 دقيقة
الطريقة
نصف كليو جلاش زبدة سائحة مسكرات مجروشة صاج مدهون وتأخذ ورق الجلاش واحدة بالطول وتدهن وتلف حول بعض بطول بعد كده الف علي شكل عش البلبل وهكذا حتى تنتهى الكمية وتحشى كل واحدة بحشو المكسرات او سوادنى مجروش واقفة وتدهن الوجه بالزبدة وأحب الفرن على درجة حرارة 180 حتى احمر الوجه وتسقى بشراب عبارة عن 2 كوب سكر واحد كوب ماء ونصف ليمونة وتترك تغلي لمدة 10 دقيقة وتسقى بيه الجلاش وبالهنا اتفضلوا معايا يجنن هيعجبكم اوى لمى تجربوا بسرعة بسرعة ادخلوا المطبخ وتحدى الكسل واعمليه بسرعة باولادك الطعم خطيرررررر🍴🍨🍧🍦🍩🍰🍪
/التحضير فى مدة 15 دقيقة والتسوية فى /20 دقيقة
الطريقة
نصف كليو جلاش زبدة سائحة مسكرات مجروشة صاج مدهون وتأخذ ورق الجلاش واحدة بالطول وتدهن وتلف حول بعض بطول بعد كده الف علي شكل عش البلبل وهكذا حتى تنتهى الكمية وتحشى كل واحدة بحشو المكسرات او سوادنى مجروش واقفة وتدهن الوجه بالزبدة وأحب الفرن على درجة حرارة 180 حتى احمر الوجه وتسقى بشراب عبارة عن 2 كوب سكر واحد كوب ماء ونصف ليمونة وتترك تغلي لمدة 10 دقيقة وتسقى بيه الجلاش وبالهنا اتفضلوا معايا يجنن هيعجبكم اوى لمى تجربوا بسرعة بسرعة ادخلوا المطبخ وتحدى الكسل واعمليه بسرعة باولادك الطعم خطيرررررر🍴🍨🍧🍦🍩🍰🍪
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق