الثلاثاء، 1 أكتوبر 2019

شركسية وفراخ مشوية مقدمة من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة الطريق
طريقه الشركسيه
نسلق فراخ أو بط ناخد كوب أو كوبين شربه و كوبين لبن وشويه عين جمل و رشه فلفل اسمر ورشه ملح وقلب العيش التوست ونترك كل المكونات مع بعض لمده ساعه ثم نضرب الخليط في الخلاط ضرب خفيف ثم نحضر اناء ونضع فيه قطعه زبده وبقطعه بصل مع ثوم ونحمرالبصله بالثوم ثم ننزل عليهم بالخليط ونتركها علي نار هادئه لمده عشر دقائق ثم نعرف الارز وعليه الفراخ أو البط ثم ننزل بالخليط والف هنا وشفا تحياتي الشيف ياسر المصري

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013