الأحد، 13 أكتوبر 2019

بطاطس بالجمبري والفيلية مقدمة من الشيف عواطف لبيب

كتبت غادة المصري
 مدة التحضير٢٥دقيقة مدة الطهي ٣٥دقيقة مقدمة من :عواطف لبيب المقادير بطاطس وبصلة كبيرةتوم مفروم جمبري مقشر سمك فيلية وطماطماية وفلفل رومي وملح وفلفل اسود وكمون وشطة للي يحبوا الحار وجبنة موتزريلا وشيدر مبشور الطريقة نقطع البطاطس رفيع ونغسلها كويس ونحطها في البيركس وعليها البصلة حلقلت والطماطم والفلفل الاخضر او الوان والجمبري والسمك بعد ما نتبله بالتوم والملح والفلفل الاسود كمون وزيت علي الوش جبنة وندخلها فرن ١٧٠وتقدم بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013