كتبت نوشة شحاته
اسم الوصفةطاجن البامية
مقدم من سامية حافظ
المقادير
كيلو بامية
عصير طماطم
قطع لحمة مسلوقة
ملح وفلفل
عصير ليمونة
ثوم مفروم
بصلة مفرومة صغيرة
فلفلة حارة
شوربة لحمة
كزبرة جافة
رشة جوزة الطيب
سمنة
الطريقة
في قدر علي النار توضع فيها السمنة والبصل ويشوح الي يصفر اللون وانزل بالثوم ويشوح معا ثم اضيف البامية وتشوح جيدا الي ان تجف البامية تماما وانزل عليها بقطع اللحمة وتشوح ثم انزل بالصلصة وتشوح ثم عصير الطماطم والشوربة ثم اضيف البهارات والملح والفلفل والفلفلة الحارة المفرومة وتترك تغلي مدة 10 دقائق ثم تصب في طاجن مسخن مسبقا في الفرن من قبل وتدخل الفرن وفور خروجها نضيف عصير الليمون وتقدم الف هنا
اسم الوصفةطاجن البامية
مقدم من سامية حافظ
المقادير
كيلو بامية
عصير طماطم
قطع لحمة مسلوقة
ملح وفلفل
عصير ليمونة
ثوم مفروم
بصلة مفرومة صغيرة
فلفلة حارة
شوربة لحمة
كزبرة جافة
رشة جوزة الطيب
سمنة
الطريقة
في قدر علي النار توضع فيها السمنة والبصل ويشوح الي يصفر اللون وانزل بالثوم ويشوح معا ثم اضيف البامية وتشوح جيدا الي ان تجف البامية تماما وانزل عليها بقطع اللحمة وتشوح ثم انزل بالصلصة وتشوح ثم عصير الطماطم والشوربة ثم اضيف البهارات والملح والفلفل والفلفلة الحارة المفرومة وتترك تغلي مدة 10 دقائق ثم تصب في طاجن مسخن مسبقا في الفرن من قبل وتدخل الفرن وفور خروجها نضيف عصير الليمون وتقدم الف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق