الأربعاء، 27 نوفمبر 2019

كفتة الارز مقدمة من الشيف داليا الصباغ

كتبت غادة المصري
المكونات:
كيلو لحم جملي او كندوز حسب رغبتك أحمر صافي بدون دهن خااالص كوب2 أرز منقي ومغسول ومصفي جيدا بصلة كبيرة * رأس توم *ملح وفلفل*السبع بهارات*كمون *كزبرة ناشفة *حزمة كسبرة*حزمة شبت*حزمة بقدونس الطريقة : في المفرمة او الكبة تفرم اللحمة أولا وبعد ذلك في بولة تخلط كل المكونات مع بعضها وتفرم مرتين بعد ذلك تترك في الثلاجة حتي تتشمع ويسهل عليكي تصبيعها في طبق صغير شوية زيت وندهن راحة اليد عشان لا تلتصق الكفتة في إيديك تصبع او تكور حسب الرغبة وتحمر في الزيت تآكل محمرة او مطبوخة ملحوظة انا بحب كمية الرز قليلة عشان نسبة اللحم تكون واضحة والطعم احلي🤗🤗 وصحتين وهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013