الأربعاء، 20 نوفمبر 2019

مكرونه فوتتشيني بالوايت صوص مع شاورما الفراخ بالخضار بطريقة الشيف هبه راشد

مكرونه فوتتشيني بالوايت صوص مع شاورما الفراخ بالخضار بطعم مختلف مقدم من الشيف هبه راشد المقادير كيس مكرونه فوتتشيني 400 جرام مسلوقه نصف كيلو صدور فراخ مخليه مقطعه شرائح طوليه رفيعه ٢ بصل ابيض مقطع شرائح رفيعه ٢ فلفل الوان مقطع شرائح طوليه رفيعه التوابل ... ربع ملعقه من الملح والفلفل اسود والبابريكا والروز ماري وجوزه الطيب ... الطريقه نضع علي النار طنجره بها ملعقه زيت نباتي ونشوح بها شرائح الفراخ ثم ننزل بالبصل والفلفل الالوان والتوابل ويقلب جيدا حتي ينضج الوايت صوص نضع علي النار كوب لبن وعليهم كوب كريمه لباني ومكعب زبده وملعقه دقيق ويقلب جيدا كل المكونات حتي يصبح صوص متوسط القوام ونضعه فوق المكرونه وعليه الفراخ المقطوعه وتقدم ساخنا والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013