السبت، 2 نوفمبر 2019
السمك بالتتبيله السائله اعداد شيف ايمان ناصر
السمك في التتبيله السائله
المقادير وطريقه التحضير
المقادير عباره
معلقه كبيره ثوم بودر
معلقه كبيره كمون
معلقه كبيره كزبره
معلقه كبيره كركم
معلقه كبيره بربكا
نصف معلقه حبهان مطحون
معلقه كبيره شطه
معي كيلومن السمك
نصف كوب ميه
معلقتين كبار خل
ثلاث فصوص ثوم مفرومين ناعم
معلقه ملح
طريقه التحضير
هنخلط التوابل كلها في بعضها و هنشرها في برطمان محكم الغلق هناخذ منها معلقه كبيره على الميه والثوم والخل والملح ونقلبهم مع بعض كويس وهنتقابل بهم السمك ونسيبها لمده ساعتين و بعد الساعتين هاجيب البولا اللي فيها بقايا الميه اكمل عليها و هنزل السمك في الدقيق والنشا ومرتين وهاطلع هاحطه في الميه وينزل منه على طول في الطاسه بتاع الزيت الزيت بتاعك هيفضل نضيف لحد اخر سمكيه
و الف هنا وشفا
ايمان ناصر
شارك
غرد
غرد
الكاتب : Batot Ahmed
هذا النص هو مثال لنص يمكن أن يستبدل في نفس المساحة، لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية،
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق