الأربعاء، 6 نوفمبر 2019

شيكولاتة قابلة للدهن مقدمة من الشيف هيام حسني

كتبت غادة المصري
 مدة التحضير / ٥ دقائق
المقادير
 ١ كوب زيت / اكوب سكر بودر / فانيليا / نصف كوب كاكاو خام / نصف كوب لبن / باكو كابتشينو بالبندق او اثنين لو حابه تكون البندق طعمه واضح فيه 🌹🌹🌹 الطريقه /// نضع جميع المكونات في الخلاط اونضربهم بالضرب الكهربائي ان وجد وننزل واحنا بنضرب بالزيت سرسوب ولو عاوزاه خفيف زودي اللبن شويه والعكس لو عاوزاه اثقل زودي السكر و ضعيه في برطمان في الثلاجه وبالف هنا على قلوبكم 🌹🌹🌹 مع تحيات // هيام حسني 🌹🌹🌹

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013