الخميس، 28 نوفمبر 2019

وصفه الكاتشب مقدم من الشيف بلال بدر

كتبت نوشة شحاته
#-وصفات الشيف بلال بدر
الكاتشب وطريقه مضمونه جدا في المنزل
هاتو ورقه ومرايه وخلو بالكم معايه
المقادير
اك طماطم حمرا جدا
معلقتين خل
معلقتين كبار نشا
ملح فلفل اسمر
معلقتين سكر
بصله
وممكن نعمله حار كمان ونضيف بعض المنكهات ليه حسب الرغبه بس اهم حاجه الاساسمعلقتين زيت عادي
لورا
الطريقه نقطع الطماطم كاريهات
ونشوح البصل حتي يدبل فقط مع الثوم
وبعديها التوابل والطماطم حلو
وبعدين نصفيها بمصفاه سيلك شاش موجوده في كل مكان ونوضع كل ده في وندوب النشا في مياه ونضيف الخل والسكر ومعلقة صلصه للون يبقي قولنا الون بنتحكم فيه والسمك والصلابه بكمية النشا والسويت اند ساور يعني مسكر ومزز في نفس الوقت دا عامل الحل والملح والسكر ولما نوصل للقوام واللون والطعم نصفي بردو بالمصفاه السيلك الشاش  وجربوها هتعجبكم وتابعوني في صوص اخر تحياتي البوست الجاي صوص الباربيكيو اللذيد للاستيكات والمشاوي اي خدعه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013