كتبت غادة المصري
بالمضرب السلك ضربت بيضة وفانليا مع كوب الا ربع سكر ثم ضيفت كوب الا ربع زيت وخلطت ثم ضيفت كوبين ونص دقيق مع م ص بكنج بودر وذرة ملح و٢ م جوز هند وخلطت كويس دون عجن ثم شكلتها كور وضغطتها فى جوز هند من الوجه فقط ثم رصيتها فى صاج ودختله الفرن ١٨٠ حوالى ٢٠ ق دهبى فاتح ويبرد ويقدم بالف هنا
بالمضرب السلك ضربت بيضة وفانليا مع كوب الا ربع سكر ثم ضيفت كوب الا ربع زيت وخلطت ثم ضيفت كوبين ونص دقيق مع م ص بكنج بودر وذرة ملح و٢ م جوز هند وخلطت كويس دون عجن ثم شكلتها كور وضغطتها فى جوز هند من الوجه فقط ثم رصيتها فى صاج ودختله الفرن ١٨٠ حوالى ٢٠ ق دهبى فاتح ويبرد ويقدم بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق