كتبت غادة المصري
=== المقادير فردين 2 سمك بوري 3 ثمرات بطاطس حجم كبير 2 بصله متوسطة 2 ثمرة طماطم متوسطة فلفل كوبي الوان أخضر وأحمر واصفر واورنج فلفل أخضر حامي ملح كمون شطة ثوم ليمون زيت كوب ونص ماء طريقة التحضير نقطع البطاطس والطماطم والبصل والفلفل الكوبي الألوان والليمون حلقات حشو السمك :: نفرم الثوم مع الفلفل الأخضر مع الملح والكمون والشطة.. وفي صينية نرص البطاطس الأول ثم البصل ثم الطماطم ونضع عليهم شوية من حشوة السمك ونقلبهم مع بعض بعد تنضيف السمك جيدا نحشي بطن السمك من حشوة الثوم ونضعه في الصينية ثم نضع عليه حلقات البصل والطماطم والفلفل الكوبي الألوان وقطع الفلفل الأخضر الحار ثم نقطع الليمون حلقات ونضعه عليهم ثم نعصر ليمون عليهم ونضع رشة كمون يدخل الفرن على درجة حرارة 250 إلى أن يتشرب الماء والزيت بألف هنا
=== المقادير فردين 2 سمك بوري 3 ثمرات بطاطس حجم كبير 2 بصله متوسطة 2 ثمرة طماطم متوسطة فلفل كوبي الوان أخضر وأحمر واصفر واورنج فلفل أخضر حامي ملح كمون شطة ثوم ليمون زيت كوب ونص ماء طريقة التحضير نقطع البطاطس والطماطم والبصل والفلفل الكوبي الألوان والليمون حلقات حشو السمك :: نفرم الثوم مع الفلفل الأخضر مع الملح والكمون والشطة.. وفي صينية نرص البطاطس الأول ثم البصل ثم الطماطم ونضع عليهم شوية من حشوة السمك ونقلبهم مع بعض بعد تنضيف السمك جيدا نحشي بطن السمك من حشوة الثوم ونضعه في الصينية ثم نضع عليه حلقات البصل والطماطم والفلفل الكوبي الألوان وقطع الفلفل الأخضر الحار ثم نقطع الليمون حلقات ونضعه عليهم ثم نعصر ليمون عليهم ونضع رشة كمون يدخل الفرن على درجة حرارة 250 إلى أن يتشرب الماء والزيت بألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق