الخميس، 19 ديسمبر 2019

نجرسكو مقدمة من الشيف مني ياسين

كتبت غادة المصري
  #مقادير النجرسكو
   600جرام صدور فراخ معلقتين زبدة ومعلقه زيت كوب مشروم كوب زيتون 2كيس مكرونه قلم مستويه 3/4سوى فلفل الوان تقريبا كوب جبنه موتزاريلا ...وممكن تستخدم جبنه شيدر ملح معلقه صغيرة كل من فلفل اسود ...بهارات .جوزة الطيب ..كاري ..بابريكا..بصل بودر ...توم بودر ربع معلقه جنزبيل .نص معلقه قرفه .. ..زيتون مخلي ..بصله مفرومه ...معلقه كبيرة توم #البشاميل يكون ولا تقيل ولا خفيف يكون وسط وكريمي كوب صغير زبدة. ..زيت 3/4كوب صغير دقيق لتر ونص لبن جوزة الطيب ملح. وفلفل اسود مكعب دجاج 2وحدتين جبنه نستو نص كوب قشطه وممكن تستبدل بكريمه لباني #####ملحوظه ...3/4كوب دقيق مايعادل5_6معالق والزبدة بحب اكترها عن الدقيق .....لو البشاميل تقل منك ...ممكن تزودى كوب لبن او شوربه او ميه .المهم يكون السمك وسط وكريمي ...بشوح الدقيق بالزبدة مش يصفر واضيف اللبن واكون شيلته من ع النار لغايه مايختلط الدقيق باللبن واضيف باقي المكونات وارجعه مرة اخري ع النار اول مايبتدى يغلي اطفي مش بخلي كتير ع النار. عشان ميتقلش ##الخطوات في الصور ولو في اي سؤال انا تحت امركم ###تدخل ع فرن حامي سابق التسخين لمده نصف ساعه لاحمرار الوجه #لوعجبتكم الوصفه متبخلوش عليه بالايك وشيييير للبوست ولايك للبيدجmona yassen

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013