السبت، 25 أبريل 2020

جلاش باللحم للشيف امينه رياض

كل سنه وانتو طيبين اغلي اخوات كان ضمن سفرتنا اول يوم
الجلاش باللحمه تعالو نشوف طريقته السهله والبسيطه
مده التجهيز 15دقيقه
مده الطهي.  15دقيقه
المقادير
لفه جلاش
لحمه مفرومه
بصل مفروم /فصين ثوم مفروم
ملح /فلفل اسود /رشه جوزه الطيب
كوب لبن
بيضه /زبده
الطريقه
للحشو نشوح البصل في الزبده ونضيف فصين الثوم وننزل باللحم المفروم والفلفل وجوزه الطيب ونحور فيهم ولما لون اللحم يتغير وتشرب السائل بتاعها ننزل بالملح
نجيب صينيه مستطيله وندهنا بالزبده  ونفرد نص كميه الجلاش وندهن بين كل ورقتين زبده ونضيف العصاج ونفرد باقي الجلاش فوق العصاج  ونقطعها مكعبات ونضيف البيضه علي كوب اللبن وملح وفلفل ونسقي بيها الجلاش وندخلها في فرن علي درجه حراره 180وبالف هنا ويارب اكون قدرت افيدكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013