مقدمه من الشيف هيام حسني
مدة التحضير ١٠ دقائق
مدة الطهي ٢٥ دقيقه
المقادير
٢ كوب دقيق
٤ بيضات
فانيليا
ملعقه طعام بيكينج بودر
كوب الاربع حليب
كوب الاربع زيت
صوص شيكولاته
صوص كراميل
طريقه التحضير
نضع المواد السائله كلها مع الفانيليا في الخلاط ونضرب جيدا ثم نضع المواد الجافه مع بعض بعد نخلها في بوله كبيره وننزل عليهم بالمواد السائله ونقلب برفق من تحت لفوق ونكون مشغلين الفرن قبلها بربع ساعه على حراره ١٨٠ درجه ونحضر ٢ قالب كيك او صينيه زي ماتحبي وندهنهم ماده دهنيه ونرشها بقليل من الدقيق للتبطين ونصب فيهم الكيكه وندخلهم الفرن وبعد ٢٠ دقيقه نختبرهم بخله ونخرجها من الفرن ونتركها تبرد تماما وبعدين نعمل فتحات بالبلبله ونكون حطين فيها صوص الكراميل وندخلها في الكيكه من جوه ونعمل بيها حشو وبعدين نضع على الكيكه من فوق صوص الشيكولاته وصوص الكراميل واي شيكولاته حبوب اوالوان للتزين . وبالف هنا وصحه
مراجعه شيف ساره محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق