طريقه عمل مهلبيه قمر الدين
مقدمه من الشيف ياسمين حسن
المقادير
لفة قمر الدين ٥معالق كبيره نشا+٥معالق سكر او حسب الرغبه ومعلقتين بودره قمر الدين أو كيس عصير تانج قمر الدين وهو ده سر الطعم الخطيييييير
طريقه التحضير
.الحوض ر..هننقع لفة قمر الدين فى لتر ماء ساخن لحد ما يدوب معايا وهدوب النشا فى كوب ماء بارد
وهدوب العصير فى كوب ماء
يعنى نقعت لفه القمر الدين فى لتر مايا أو ٤كوبايات
وكوبايه مايا دوبت فيها النشا وكوبايه مايا دوبت فيها التانج أو بودره عصير القمر الدين
تمام تماااااام متنسوش اعملو اعجاب ومتابعه لصفحتى
على النار حطيت الحله وقلبت القمر الدين كويس وحطيت السكر حسب الرغبه وبعدين كوبايه العصير ونقلب وبعدين كوبايه النشا ونقلب لحد ما القوام يتقل ويعمل فقاقيع يبقى كده خلاااص
اطفى النار
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق