الأربعاء، 7 يوليو 2021

طريقة عمل الوصفة الكفتة المشوية مقدمه من الشيف اميره مسعد


 #مطبخ_اخبار_العرب


 

عدد الأفراد 6

مده التحضير 20 دقيقه

مده الطهي30دقيقة

المقادير 

كيلو لحمة مفرومة 200جرام دهن

بصلة مفرومة

2معلقة بقسماط

1معلقة بقسماط

1معلقة فلفل اسود

1معلقةبهارات لحمة

1معلقة ملح

1بيضة

حزمة بقدونس مفروم

طريقه التحضير 

يضع اللحمة المفرومة فى بولة وتفروم البصل وتعصر من المية وتضع البصل على اللحمة المفرومة ونتبلها بالبهارات ملح وفلفل اسود والبكيج بودر والبقسماط والبيض والبقدونس المفروم وتعجن جيدا مع بعض وتأخذ ايدى معلقة خشب او اسياخ وتأخذ جزء من اللحمة المفرومة وتبل فى مية البصل وتعمل على شكل اصابع حول الاسياخ  وترص فى صنية وتدخل الثلاجه لمده نصف ساعه تتشمع وتخرج تشوى على الجريل أو فى فرن البوتجاز أو على الفحم وتقدم مع المكرونة والسلطةالطحنية سلطة خضراء وبالهنا والشفا اتفضلوا معايا،🫓🥖🥩🍗🥓🍟🥙مراجعه غزلان الراضي 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013