مده التحضير :10دقايق
مده الطهى: 25دقيقه
*المقادير:
كيس بسبوسه
معلقه صغيره بيكنج بودر
معلقتين لبن بودره
معلقتين كبار سمن
معلقه كبيره عسل نحل
ونص كوب لبن ساخن
*مقادير السيرب:
1/2كوب سكر
1/2كوب مياه
عصير ليمون
طريقة التحضير:
1- إحضار طاسة لتحمير لبن بودرة لحد ما لونه يبقى دهبى .
2- اضافة معلقه صغيره بيكنج بودرونقلبهم كلهم مع بعض.
3-تسخن معلقتين كبار سمنه عليهم واضافةمعلقه كبيره عسل نحل واضيفهم عليهم مع الخلط.
4- اضافة اخيرة مع الخليط نص كوب لبن ساخن ونقلب كل الخليط مع بعض جيدا وتدهن صنيه بالسمن.
5-تنزيل الخليط الصينية وأدخله على فرن ساخن درجه الحراره ٢٠٠ علي رف الأوسط .
6- اضافة الشربات علي البسبوسة يكون بارد عند خروجها من الفرن عليه .
وبالهنا والشفا
مراجعة الشيف : رانده عفيفي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق