طريقة التحضير ٢٠ دقيقة
طريقة الطهى ٢٠ دقيقة
المقادير
كوب ونصف دقيق
معلقه كبيره بيكنج بودر
كوب لبن
كوب سكر
نصف كوب زيت
بيضه
معلقة كبيره خل
نصف معلقه صغيره فانيليا
الطريقة
نخفق فى الخلاط أو بالمضرب اليدوى كل المكونات ماعدا الدقيق والبيكنج بودر وبعد ما يختلطو كويس مع بعض نحط عليهم الدقيق والبيكنج بودر ونقلب حتى يختفى الدقيق والقوام يبقى مظبوط وهاخد ربع الخليط وهاضيف عليه معلقتين كبار كاكاو خام وأقلبهم كويس هبطن القالب بالسمنه والدقيق لكى الكيك ميلزقش وانزل الخليط ثم انزل عليه بالخليط إلى بالكاكاو واقلب عشوائي أدخلها فرن ساخن درجه الحراره ٢٠٠الرف الأوسط لمده ٢٠دقيقه
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق