مدة التحضير : ١٠ دق
مدة الطهى : ٤٥ دق
المكونات : ٥ كوببات أرز
٥ كوبيات لبن
٢ كوب شوربه
ربع قشطه
٣ معالق زبدة
١ م زيت
الطريقة: نضع حله على النار نغلى فيها اللبن والشوربه ونجيب طاجن نحط فيه الزبدة والزيت ع النار وننزل بالارز لحد مالارز يتغلف كويس جدا بالزبدة وبعد ماللبن يغلى ننزل بيه على الأرز ونحط نص كميه القشطه على الوش وندخله الفرن لمدة لاتقل عن ٤٥ دق ف اخر ١٠ دق نطلع الطاجن ونحط على وشه باقى كميه القشطه ونشغل الشوابه تأخد لون وبألف هنا وشفا
مراجعة
أميرة صيام
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق