مدة التحضير ٢٠ دقيقة
المقادير
كيلو جمبري وسط
التتبيله ثوم وفلفل احمر وليمون ملح كمون كزبره ناشفه فلفل اسود بابريكا ربع ملعقة كرفس مجفف
تضرب المكونات ويتبل الجمبري
خليط النقع
كوب دقيق ملعقة مسطرده عصير ليمون وماء حسب سمك العجينه ينقع الجمبري ويترك ساعتين
خليط التغطيه
كوب دقيق ملعقتان نشا ملح فلفل اسود كزبره ناشفه بابريكا ربع ملعقة زعفران بودر كمون نضع الجمبري في الدقيق المبهر ويحمر في زيت غزير ساخن والف هنا
مراجتة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق