السبت، 18 سبتمبر 2021
طريقه عمل المبكبكه باللحمه مقدمة من /شيف امينه رياض
مدة التحضير 10 دقائق مدة الطهي. 30 دقيقه المقادير نص كيلو لحمه وياريت تكون لحم ماعز وتكون مكعبات نص كيلو مكرونه صلصه بصل مكعبات طماطم مكعبات ثوم مفروم ملح/فلفل/كمون الطريقه شوفي بقي ياقلبي انتي وهي المبكبكه دي عشقي لو طاوعت نفسي في اكلها هيبقي وزني 200كيلو وانا مبحبش بهارتها كتير عايزه تزودي اي بهار بتحبي تسته اتفضلي ياقلبي تعالو بقي نشوف نجيب اناء وننزل بالزيت وننزل عليه بالبصل ونحوره شويه وننزل باللحمه نشوح فيها لغايه ما تبك السائل وتشربه ننزل بالبهارات وبعدها مكعبات الطماطم ونشوح فيها كويس كدا نزود كوبايه ماء ونكمرها وبعد ماتشرب المايه وتدخل في السوا ننزل بالمكرونه والصلصه ونزود مقدار مايه مش كتير عايزينها مفلفله زي الارز كدا نكمرها بغطاء لغايه ماتتشرب ونوطي عليها النار لغايه ما تستوي وبالف هنا علي قلوبكم مراجعة أميرة صيام
شارك
غرد
غرد
الكاتب : الشيف : رانده عفيفي
هذا النص هو مثال لنص يمكن أن يستبدل في نفس المساحة، لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية،
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق