السبت، 23 أكتوبر 2021

طريقة عمل تورتة عيد الميلاد مقدمة من الشيف شوشو عرابي


  

مدة التحضير   ١٥ دقيقة 

مدة الطهي      ٤٥ دقيقة 


المقادير 


نص كيلو دقيق إسبونج فانيلا 

٦ بيضات 

 فانيلا 

 نصف  كوب ماء


طريقة التحضير 

  نضرب كل المكونات لمدة ١٠ دقايق و نضيف الخليط في صينية مبطنة بزبدة و دقيق وتدخل فرن ١٨٠ درجة لمدة ٤٥ دقيقة 

و نتركها تبرد تماما ممكن نبدأ نشتغل فيها تاني يوم

نقسمها ٣ ديسكات ونسقى الكيك بحليب أو سيرب كمبود والحشوة كريم شانتيه وقطع مانجو 

ونغلفها بالكريم شانتيه وشرايح الجوز  

ونزينها بالفواكه والكريز وتتقدم وبالهنا والشفا


مراجعة نادية فروانة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013