مدة التحضير ١٥ دقيقة
مدة الطهي ٤٥ دقيقة
المقادير
نص كيلو دقيق إسبونج فانيلا
٦ بيضات
فانيلا
نصف كوب ماء
طريقة التحضير
نضرب كل المكونات لمدة ١٠ دقايق و نضيف الخليط في صينية مبطنة بزبدة و دقيق وتدخل فرن ١٨٠ درجة لمدة ٤٥ دقيقة
و نتركها تبرد تماما ممكن نبدأ نشتغل فيها تاني يوم
نقسمها ٣ ديسكات ونسقى الكيك بحليب أو سيرب كمبود والحشوة كريم شانتيه وقطع مانجو
ونغلفها بالكريم شانتيه وشرايح الجوز
ونزينها بالفواكه والكريز وتتقدم وبالهنا والشفا
مراجعة نادية فروانة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق