مدة التحضير ٢٠ دقيقة
المقادير
نصف كوب بودره كسترد
كوب ونصف ماء
ربع كوب سكر
صوص الكراميل
نص كوب سكر
2 ملعقه ماء
طريقه التحضير
نضع السكر مع ملعقين الماء عالنار ونحركهم باسترار
لحد مانحصل عاكراميل لون بني
ونوزع الكراميل بالاكواب المخصصه وندخلهم البراد ليجمدو انا استخدمت اكواب (سيلكون )
وفى قدر نضيف للكسترد الماء والسكر ونضعهم عالنار ونقلبهم ونستمر بتحريكهم حتى نحصل عامزيج كثيف
ونصبه بالاكواب فوق الكراميل
ونضعهم بالبراد لمده ساعتين حتى يتماسكو..
وبعدها نقلبهم ونقدمهم
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق