المكونات
باذنجان ابيض واسود
فلفل رومي
كوسه
طماطم
بصل للحشو
عصير طماطم او مصلصه
خضرة شبت كزبره بقدونس
بصل للخلطه
جزره كبير مبشوره
قرن فلفل شطه
ملح فلفل اسود كمون
زيت
شوربه (مرقه)
ارز
طريقة التحضير
زيت علي النار يسخن نضع قرن الفلفل الشطه بعدتقطيعه ثم البصل
نحمرهم في الزيت ثم نضع عصير الطماطم والجزره المبشوره وجزء من الخضره بعد تقطيعا وغسلها والملح والفلفل الاسود والكمون ونتركها تتسبك ناخذ كبشه من الصلصه ونضعا علي الشوربه ونغليها
نغسل الارز ونضعه علي التسبيكه
نقطع الخضره ونغسلها ونضعها علي الخلطه
نقوم بحشو مجموعة الخضار ورصهم في صينيه ونسقيهم بالشوربه ونغطيهم بورق الالومنيوم
وندخلها الفرن علي درجة حراره ١٨٠لمدة ٤٥ دقيقه
وبالف هنا
مراجعة غزلان الراضي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق