الثلاثاء، 12 أبريل 2022

طريقة عمل الكبدة الاسكندراني مقدمه من الشيف منى التابعي


المقادير

نص كيلو كبده متقطعه صغير

فلفل حامى او بارد حسب الرغبه

توم مفروم

ملح

ليمون

كمون

 ٣معالق زيت


الطريقه 

ف طاسه ع النار  هضيف الزيت يسخن واضيف التوم. واقلب  لحد ما ريحته تطلع 

ثم اضيف الكبده  واقلب    لحد ما لونها يتغير ثم اضيف الفلفل 

حامي او بارد. ثم اضيف الكمون والملح  وعصير الليمون

واقلبهم مع بعض 

لحد النضج

بالف هنا

مراجعة هند محسن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013