الثلاثاء، 31 مايو 2022

طريقة عمل فراخ مشوية في الفرن مقدمة من شيف مني التابعي

مده التحضير 60دقيقة مده الطهي30دقيقة تكفي لعددمن4الي6افراد المقادير فرخه او وراك ٢معلقه طعام زيت معلقه خل معلقه طعام من التوم معلقه طعام كاتشب معلقه صويا صوص عصره نصف ليمونه معلقه ص كلا من بصل بودر توم بودر بابريكا بهارات فراخ نصف ملعقة ص الفلفل الاسود وربع معلقه صغيره جنزبيل بودر ملح طريقة التحضير اول خطوة ننقع الفراخ ف محلول النقع عباره عن مياه وسكر وملح وخل وتنضفيها كووويس وتشيلي منها أي زوايد جلديه أو دم تعملي فيها فتحات بالسكينه عشان التتبيله تدخل فيها وتسبيها ساعتين ع الاقل في قالب فرن رصي الفراخ او في شبكه الشوى وتدخل فرن ساخن مسبقا وحطي تحتها قالب مغلف بورق فويل وتقلبيها بعد 20دقيقة علي الجهه التانيه وتقدم مع سلطة خضرا وسلطة دقوس وارز بسمتي او ارز بالخضار وبالف هنا مني التابعي مراجعة شيف احفاد سيدة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013