الثلاثاء، 31 مايو 2022
طريقة عمل فراخ مشوية في الفرن مقدمة من شيف مني التابعي
مده التحضير 60دقيقة
مده الطهي30دقيقة
تكفي لعددمن4الي6افراد
المقادير
فرخه او وراك
٢معلقه طعام زيت
معلقه خل
معلقه طعام من التوم
معلقه طعام كاتشب
معلقه صويا صوص
عصره نصف ليمونه
معلقه ص كلا من
بصل بودر
توم بودر
بابريكا
بهارات فراخ
نصف ملعقة ص الفلفل الاسود
وربع معلقه صغيره جنزبيل بودر
ملح
طريقة التحضير
اول خطوة ننقع الفراخ ف محلول النقع
عباره عن مياه وسكر وملح وخل وتنضفيها كووويس وتشيلي منها أي زوايد جلديه أو دم
تعملي فيها فتحات بالسكينه عشان التتبيله تدخل فيها وتسبيها ساعتين ع الاقل
في قالب فرن رصي الفراخ او في شبكه الشوى
وتدخل فرن ساخن مسبقا
وحطي تحتها قالب مغلف بورق فويل وتقلبيها بعد 20دقيقة علي الجهه التانيه
وتقدم مع سلطة خضرا وسلطة دقوس وارز بسمتي او ارز بالخضار
وبالف هنا
مني التابعي
مراجعة شيف احفاد سيدة
شارك
غرد
غرد
الكاتب : بانوراما المطبخ
هذا النص هو مثال لنص يمكن أن يستبدل في نفس المساحة، لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية،
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق