طريقه عمل السويسرول
المقادير
4 بيضات
1كوب دقيق
نصف كوب سكر
ربع كوب زيت
2 باكو فانيليا
ربع معلقه صغيره بيكنج بودر
مربي للحشو
ورقه زبده
الطريقه :
نخفق البيض والسكر والزيت والفانيليا بالضرب الكهربائي من 5 الي 7 دقايق لحد ما الخليط يكون كريمي بعدين نضيف الدقيق والبيكنج ونقلب بمعلقه من تحت لفوق وبعدين نفرد ورقه زبده ف صنيه مستطيله وندهن ورقه الزبده وننزل الخليط ويدخل الفرن الرف الوسطاني حوالي 15 دقيقه اول ما يستوي نفرد المربي ونلفها رول وتدخل الثلاجة حوالي ساعه وبعدين نقطعها
بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق