وصفه : تشيز كيك بالتوت الازرق
مقدمه من : هند ابو السعود
مده التحضير :١٠ دقائق
مده التبريد : لا تقل عن ثلاث ساعات
المقادير
٤ باكو بسكويت دايجستف مطحون
١٠٠ جرام زبده ذائبه
٤٥٠ جرام جبنه كريمي
٤٠٠ جرام حليب مكثف
فانليا
معلقتين سكر
معلقتين عصير برتقال
نص كيلو توت ازرق
الطريقه
بنخلط البسكويت المطحون بالزبده ونفردها ف قالب التشيز كيك ( هو قالب البيتزا ) وتدخل الثلاجه لمده ساعه ع الاقل وبعدين ف الخلاط نضرب الجبن الكريمي لمده دقيقين ويعدين نضيف الجليب المكثف مع الفانليا مع معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون ونضربهم لمده دقيقتين ف الخلاط وبعدين نخرج قالب التشيز كيك من الثلاجه ونضيف عليه خليط الجبن مع الجليب المكثف وندخله الثلاجه لمده ساعتين وبعدين التوت نضيف عليه معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون
وبالمضرب الكهربي نخلطهم لمده دقيقه واحده فقط ونخرج مره اخري قالب التشيز كيك من الثلاجه و نضيف عليه التوت ويدخل مره اخري الثلاجه لمده ساعه وبالف هنا
مديرة المطبخ أ ناهد هشام / مروة جميل
مقدمه من : هند ابو السعود
مده التحضير :١٠ دقائق
مده التبريد : لا تقل عن ثلاث ساعات
المقادير
٤ باكو بسكويت دايجستف مطحون
١٠٠ جرام زبده ذائبه
٤٥٠ جرام جبنه كريمي
٤٠٠ جرام حليب مكثف
فانليا
معلقتين سكر
معلقتين عصير برتقال
نص كيلو توت ازرق
الطريقه
بنخلط البسكويت المطحون بالزبده ونفردها ف قالب التشيز كيك ( هو قالب البيتزا ) وتدخل الثلاجه لمده ساعه ع الاقل وبعدين ف الخلاط نضرب الجبن الكريمي لمده دقيقين ويعدين نضيف الجليب المكثف مع الفانليا مع معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون ونضربهم لمده دقيقتين ف الخلاط وبعدين نخرج قالب التشيز كيك من الثلاجه ونضيف عليه خليط الجبن مع الجليب المكثف وندخله الثلاجه لمده ساعتين وبعدين التوت نضيف عليه معلقه سكر ومعلقه عصير ليمون
وبالمضرب الكهربي نخلطهم لمده دقيقه واحده فقط ونخرج مره اخري قالب التشيز كيك من الثلاجه و نضيف عليه التوت ويدخل مره اخري الثلاجه لمده ساعه وبالف هنا
مديرة المطبخ أ ناهد هشام / مروة جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق