مخلل اللفت مع الكرنب
مقدم من الشيف : دينا عمر
مدة التحضير : 30 دقيقة
مدة التسويه : 3 إلى 5 ايام
مخلل اللفت
المكونات
2 كيلو لفت
ملح
خل
شطه حمرا مفرومه
بنجرايه
الطريقه
نضفى اللفت واغسليه وخرطيه بالطريقة اللى تحبيها وحطيه فى برطمان ودوبى الملح والخل والشطه الحمراء المفرومه والبنجرايه فى الميه لكل لتر ماء 4 معلقة كبيرة ملح
ونص كوب خل وكملى البرطمان بمحلول الملح اللى عملناه بيستوى بعد اسبوع
مخلل الكرنب
المكونات
كرنب
ملح
فلفل أحمر مفروم
بنجرايه
ماء
الطريقه
دوبى الملح فى الميه لكل لتر ماء 4 معلقة كبيرة ملح ومعاها الفلفل والبنجر وقطعى الكرنبه قطع متوسطه وهاتى برطمان وامليه بالكرنب المقطع وانزلى عليه بمحلول الملح واقفلى البرطمان بيستوى بعد 3 ايام
مديرة قسم المطبخ أناهد هشام ومروه جميل
مقدم من الشيف : دينا عمر
مدة التحضير : 30 دقيقة
مدة التسويه : 3 إلى 5 ايام
مخلل اللفت
المكونات
2 كيلو لفت
ملح
خل
شطه حمرا مفرومه
بنجرايه
الطريقه
نضفى اللفت واغسليه وخرطيه بالطريقة اللى تحبيها وحطيه فى برطمان ودوبى الملح والخل والشطه الحمراء المفرومه والبنجرايه فى الميه لكل لتر ماء 4 معلقة كبيرة ملح
ونص كوب خل وكملى البرطمان بمحلول الملح اللى عملناه بيستوى بعد اسبوع
مخلل الكرنب
المكونات
كرنب
ملح
فلفل أحمر مفروم
بنجرايه
ماء
الطريقه
دوبى الملح فى الميه لكل لتر ماء 4 معلقة كبيرة ملح ومعاها الفلفل والبنجر وقطعى الكرنبه قطع متوسطه وهاتى برطمان وامليه بالكرنب المقطع وانزلى عليه بمحلول الملح واقفلى البرطمان بيستوى بعد 3 ايام
مديرة قسم المطبخ أناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق