الوصفه تورته بالشكولاته
مقدمه من عبير درويش
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى نصف ساعه
المكونات
٥بيضات وفانيليا
كوب دقيق. وربع كوب كاكاو خام
ملعقه نشا كبيره
ملعقه محسن كيك جيل
ملعقه ببكنج بودر
كوب سكر بودره
نصف كوب ماء ساقع جدا
الحشو
كريم شانتيه مضروب بماء مثلج مع اضافه ٢قطعه جبنه كيرى وملعقتبن كبار جدا قشطه
للتزيبن حسب الرغبه
جناش الشكولاته
١٠٠ جرام كريمه خفق حلويات
٢٠٠ جرام شكولاته خام مبشوره
ملعقه جلوكوز او عسل ابيض
ملعقه ذبده
الطريقه
نضع مقادير الكيك كله على بعض ونضربهم بالمضرب الكهربا لمده ربع ساعه
وادهن صينيه مقاس ٢٢ واعفرها بالدقيق وادخلها الفرن ومتفتحيش عليها الا بعد نصف ساعه واطلعها تبرد تماما اضعها بالثلاجه لتانى يوم واقسمها نصفين واسقبها شربات او سفن ونحشبها بالكربم شانتيه واضع النصف الثانى واجلسها بالكربم شانتيه وادخلها بالثلاجه شويه واضع بعد ذلك الجناش وازينها واصعها بالثلاجه وبالهنا
الجناش نضع كريمه الخفق على النار تسخن كويس واطفى واضع العسل والذبده والشكولاته واقلب كويس جدا وتهدى خالص ازين ببها
مديره قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من عبير درويش
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى نصف ساعه
المكونات
٥بيضات وفانيليا
كوب دقيق. وربع كوب كاكاو خام
ملعقه نشا كبيره
ملعقه محسن كيك جيل
ملعقه ببكنج بودر
كوب سكر بودره
نصف كوب ماء ساقع جدا
الحشو
كريم شانتيه مضروب بماء مثلج مع اضافه ٢قطعه جبنه كيرى وملعقتبن كبار جدا قشطه
للتزيبن حسب الرغبه
جناش الشكولاته
١٠٠ جرام كريمه خفق حلويات
٢٠٠ جرام شكولاته خام مبشوره
ملعقه جلوكوز او عسل ابيض
ملعقه ذبده
الطريقه
نضع مقادير الكيك كله على بعض ونضربهم بالمضرب الكهربا لمده ربع ساعه
وادهن صينيه مقاس ٢٢ واعفرها بالدقيق وادخلها الفرن ومتفتحيش عليها الا بعد نصف ساعه واطلعها تبرد تماما اضعها بالثلاجه لتانى يوم واقسمها نصفين واسقبها شربات او سفن ونحشبها بالكربم شانتيه واضع النصف الثانى واجلسها بالكربم شانتيه وادخلها بالثلاجه شويه واضع بعد ذلك الجناش وازينها واصعها بالثلاجه وبالهنا
الجناش نضع كريمه الخفق على النار تسخن كويس واطفى واضع العسل والذبده والشكولاته واقلب كويس جدا وتهدى خالص ازين ببها
مديره قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق