الأحد، 5 نوفمبر 2017

الباونتى او الجيرسي مقدمة من الشيف ايناس الطباخ

الباووونتى او الجيرسى
مقدمة من مطبخ إيناس الطباخ
وقت التحضير 15دقيقه
المقادير
كوب لبن مكثف
كوب كبير جوز هند او اكتر شويه
شوكولاته خام بيضا ودارك
الطريقة ..
نجيب البن المكثف ونحط عليه كوب كبير جوز هند او لحد ماتلم معاكى زى الصورة نشكلها كور او اصابع ونسيح شوكولاته خام في حمام ميه دافى مع معلقه صغيره زيت وننزل فيها اصابع الجيرسى واول ما الشوكولاته تتماسك نزينها بخطوط من الشوكولاته البيضا وبالف هناااا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013