بانيه من صدور الرومى
مقدم من هبه متولى
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة الطهى 30 دقيقه او على حسب الكميه
المقادير
هنجيب صدر الرومى ونخليها من العظام بتاعتها ونبتدى نقطعها شرائح رفيعه رقيقه يعنى زى البانيه بالظبط مش هتعرفى اديها للجزار بتاع الفراخ يقطعهالك
ونغسلها كويس جدا بالملح والليمون والخل
وبعدين نجهز التتبيله
هتتبل ب بصله مفرومه ناعم وفلفل حراق وطماطم مبشوره وجوز الطيب وتوابل مشكله او كارى و بدرة ثوم وجنزبيل وزعتر وروز مارى وطبعا الفلفل الاسود والملح وكوب زبادى وعصرة ليمون ومعلقه خل صغيره
كل ده يطخلط كويس جدا وبعدين نتبل فيه البانيه الرومى ونسيبه فى الثلاجه لتانى يوم لو مستعجله عليه يبقه بتبل 4ساعات
وبعدين نجيب بيض وبقصمات ناعم
ونتبله بيهم ونقليه فى زيت غزير
ويقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من هبه متولى
مدة التحضير 30 دقيقه
مدة الطهى 30 دقيقه او على حسب الكميه
المقادير
هنجيب صدر الرومى ونخليها من العظام بتاعتها ونبتدى نقطعها شرائح رفيعه رقيقه يعنى زى البانيه بالظبط مش هتعرفى اديها للجزار بتاع الفراخ يقطعهالك
ونغسلها كويس جدا بالملح والليمون والخل
وبعدين نجهز التتبيله
هتتبل ب بصله مفرومه ناعم وفلفل حراق وطماطم مبشوره وجوز الطيب وتوابل مشكله او كارى و بدرة ثوم وجنزبيل وزعتر وروز مارى وطبعا الفلفل الاسود والملح وكوب زبادى وعصرة ليمون ومعلقه خل صغيره
كل ده يطخلط كويس جدا وبعدين نتبل فيه البانيه الرومى ونسيبه فى الثلاجه لتانى يوم لو مستعجله عليه يبقه بتبل 4ساعات
وبعدين نجيب بيض وبقصمات ناعم
ونتبله بيهم ونقليه فى زيت غزير
ويقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق