السبت، 4 نوفمبر 2017

بطاطس بورية باللحمة مقدمة من الشيف نجوى ابراهيم

بطاطس بوريه باللحمه
مقدمه من  نجوي إبراهيم
مده التحضير نصف ساعه
 مدة الطهي نصف ساعه
7حبات بطاطس
ملح فلفل اسود
ربع ك مفروم
بيضه بصلة كبيره
رشوة جوزة الطيب
الطريقه
نسلق البطاطس حتي تمام السوا نحمر البصله في معلقه زبده حتى اللون الذهبي و نحط عليها اللحمه المفرومه وتشوح كويس جدا نحط الملح والفلفل حتي السوا نهرس البطاطس كويس ونحن ملح وفلفل وبيضه ونخلطهم كويس جدا ونفرد نص البطاطس في صنيه مقاس 24 كما موضح في الصورة ونبل ادينا بالميه علشان البطاطس متلزقش وتوضع في الفرن لمده نص ساعه أو حتي يحمر الوش والف هنا
مديره قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013