اسم الوصفه فراخ مشوى بنكهه الليمون
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهى 45 دقيقه
المقاد.ير
- فرخه كامله
- نصف كوب عصير لبمون
- 2 معلفه قشر ليمون
- ثوم مفروم
- جنزبيل مقروم
زيت زيتون
بفدونس مفروم
الطريقه
تضاف كل المكونات مع بعضها وتتبل بيها الدجاجه ويفضل تتبيلها يوم قبل الشواء
- ترفع الدجاج من التتبيلة و تشوى على الشواية من الجانبين حتى تكتسب اللون
- يمكن ان ترفع فى اكياس حرارية مع باقى التتبيلة مع عمل فتحات فى الكيس ووضعه فى صينية للفرن بها القليل من الماء الساخن و يدخل الفرن حتى يكتمل النضج
و دهنها اثناء التسوية بباقى التتبيلة حتى تكتمل النضج ايضا
- تقدم ساخنه بالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهى 45 دقيقه
المقاد.ير
- فرخه كامله
- نصف كوب عصير لبمون
- 2 معلفه قشر ليمون
- ثوم مفروم
- جنزبيل مقروم
زيت زيتون
بفدونس مفروم
الطريقه
تضاف كل المكونات مع بعضها وتتبل بيها الدجاجه ويفضل تتبيلها يوم قبل الشواء
- ترفع الدجاج من التتبيلة و تشوى على الشواية من الجانبين حتى تكتسب اللون
- يمكن ان ترفع فى اكياس حرارية مع باقى التتبيلة مع عمل فتحات فى الكيس ووضعه فى صينية للفرن بها القليل من الماء الساخن و يدخل الفرن حتى يكتمل النضج
و دهنها اثناء التسوية بباقى التتبيلة حتى تكتمل النضج ايضا
- تقدم ساخنه بالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق