الصنف تورته الفراواله
مقدمه من اميره شريف
مده الطهي30دقيقه
المكونات والطريقه
نصف كيلو دقيق اسبونج
6بيضاء
ربع كوب ماء نصف معلقه صغيره محسن جل
يضرب كل المكونات مع بعض 15دقيقه
توضع في قالب او صنيه مقاس 24
تخبز علي حراره180
بعد النضج تترك لتبرد تماما
تقسم 3طبقات وتحشي كريم شانتيه مخفوق وتزين حسب الرغبه فراوله او الفواكهه المفضله
مقدمه من اميره شريف
مده الطهي30دقيقه
المكونات والطريقه
نصف كيلو دقيق اسبونج
6بيضاء
ربع كوب ماء نصف معلقه صغيره محسن جل
يضرب كل المكونات مع بعض 15دقيقه
توضع في قالب او صنيه مقاس 24
تخبز علي حراره180
بعد النضج تترك لتبرد تماما
تقسم 3طبقات وتحشي كريم شانتيه مخفوق وتزين حسب الرغبه فراوله او الفواكهه المفضله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق