البيتزا الرول
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // ساعه
مدة الخبز // ربع ساعه
المقادير //
نصف كيلو دقيق
- ملعقتين صغيرين خميره بودر
- بيضه
- ملعقتين كبار لبن بودر
- ثلاث ملاعق كبار زيت زيتون
- ذرة ملح
- ملعقتين زبادي كبار
- ( وماء للعجن بس الماء يكون حبه حبه علشان العجينه لا تلين بسرعه المهم انها في النهايه تكون عجينه لينه لا تلتصق باليد ) وتسيبيها ساعه للتخمير
الطريقه //
- النص كيلوا بعد التخمير يقسم الي اثنين وكل قسم تعمليه رول ثم تقومي بفرد الرول ثم تحشيه واحده حشيتها ( جبنه وبشر للفلفل الرومي وقليل من حبة البركه والزيتون الاخضر ) الثانيه ( لحمه مفرومه وقليل من الزيتون والفلفل الرومي والطماطم والموزاريلا ) ثم تلفي كل واحده رول بالراحه ثم تقطعيها وقبل ان تضعيها في الصينيه تبطني الصينيه بمسحه من السمنه ورشة دقيق ثم تضعي فيها القطع وتبططيها كل قطعه بايدك قبل وضعها في الصينيه وتدهني وجهها بالبيض وقليل من السمسم وحبة البركه وتدخليها الفرن حتي يحمر الوجه قليلا وبالف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من // مني عوض
مدة التحضير // ساعه
مدة الخبز // ربع ساعه
المقادير //
نصف كيلو دقيق
- ملعقتين صغيرين خميره بودر
- بيضه
- ملعقتين كبار لبن بودر
- ثلاث ملاعق كبار زيت زيتون
- ذرة ملح
- ملعقتين زبادي كبار
- ( وماء للعجن بس الماء يكون حبه حبه علشان العجينه لا تلين بسرعه المهم انها في النهايه تكون عجينه لينه لا تلتصق باليد ) وتسيبيها ساعه للتخمير
الطريقه //
- النص كيلوا بعد التخمير يقسم الي اثنين وكل قسم تعمليه رول ثم تقومي بفرد الرول ثم تحشيه واحده حشيتها ( جبنه وبشر للفلفل الرومي وقليل من حبة البركه والزيتون الاخضر ) الثانيه ( لحمه مفرومه وقليل من الزيتون والفلفل الرومي والطماطم والموزاريلا ) ثم تلفي كل واحده رول بالراحه ثم تقطعيها وقبل ان تضعيها في الصينيه تبطني الصينيه بمسحه من السمنه ورشة دقيق ثم تضعي فيها القطع وتبططيها كل قطعه بايدك قبل وضعها في الصينيه وتدهني وجهها بالبيض وقليل من السمسم وحبة البركه وتدخليها الفرن حتي يحمر الوجه قليلا وبالف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق