السبت، 30 ديسمبر 2017

فطير مقلى بالوايت صوص والسكر البودر -موقع واذاعه اخبار العرب

فطير مقلى بالوايت صوص وكمان بالسكر البودر مقدم من نجلاء النجار المقادير كيلو دقيق ماء فاتر ذره ملح الطريقه تعجنى الدقيق بالمايه والملح كويس جدا وتتركيه يرتاح نصف ساعه وبعدين قطعيه كور ورصيه فى صينيه مدهونه زيت ويغطى واتركيه يرتاح نصف ساعه اخرى وبعد كده تفرديه وايدك مدهونه زيت وتفرديها بالنشابه وتدهنى صوص جوه خفيف وتطبقى على شكل ظرف وتقليها فى زيت سخن عميق واول متطلع من الزيت نسقيها من الصوص طريقه الصوص كوب سكر كوب حليب 6 قطع جبنه كيرى مكعبين زبده تذوبى السكر مع الحليب ولما يغلى نضع الجبنه تاخد غلوه وبعدين الزبده وتاخد غلوه وبس كده والفطير بالسكر مجرد متقليه ويطلع من الزيت رشى عليه سكر بودره مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013