بسكوت السابليه
مقدم من المتميزه / شيماء عبد الحميد
مده التحضير ساعه
مده السوا 15 دقيقه
نيجي للمقادير
3كوب الاربع دقيق ...كوب سكر ناعم بودرة...ربع معلقة صغيرة ملح ....معلقة صغيرة بكنج بودر ...4 ملاعق صغيرة قرفة ناعمة ....تلات ارباع زبدة بحرارة الغرفة ...2 بيضة وفانيليا ...
الطريقة
اضرب الزبدة كويس ثم اضيف السكر البودرة واضرب بحيث ان الخليط يختلط كويس مهم ثم انزل بيضة بيضة مع الفانيليا ثم اخر حاجة احط دقيق والملح وبكنج بودر وقرفة منخول على الخليط .....والم العجينة ..احط الخليط ده متغطي بالتلاجة ساعة .ثم افرد بين بين ورق زبدة العجين ويكون متناسق بمعني مفيش واطي ومرتفع ...احط القطاعة بدقيق بسيييط بس علشان اعرف اشيل البسكوت الطريقة دي بتساعد ....احط شكل مقفول وشكل مفتوح واحط العجين بالصاجات ع درجة 180 مبياخدش وقت ممن 10 دقايق ويكون مستوي اشغل الشواية ياخد لون خفيف ....اتركهم يبردوا خالص لازم .انا هنا مش حاطة مربى .بس ممكن يتحط طبعا مربي ...ليه محطتش بقى مربى .انا عيزة اللون فاقع احمر قوي .بس ده بيتباع جاهز بيكون شكل الجيلي بس الطعم لا مش جيلي .تحفة جدا زي اللي بيتباع برة بحس مش مربى .وبالهنا والشفا .لتاني مرة
مقدم من المتميزه / شيماء عبد الحميد
مده التحضير ساعه
مده السوا 15 دقيقه
نيجي للمقادير
3كوب الاربع دقيق ...كوب سكر ناعم بودرة...ربع معلقة صغيرة ملح ....معلقة صغيرة بكنج بودر ...4 ملاعق صغيرة قرفة ناعمة ....تلات ارباع زبدة بحرارة الغرفة ...2 بيضة وفانيليا ...
الطريقة
اضرب الزبدة كويس ثم اضيف السكر البودرة واضرب بحيث ان الخليط يختلط كويس مهم ثم انزل بيضة بيضة مع الفانيليا ثم اخر حاجة احط دقيق والملح وبكنج بودر وقرفة منخول على الخليط .....والم العجينة ..احط الخليط ده متغطي بالتلاجة ساعة .ثم افرد بين بين ورق زبدة العجين ويكون متناسق بمعني مفيش واطي ومرتفع ...احط القطاعة بدقيق بسيييط بس علشان اعرف اشيل البسكوت الطريقة دي بتساعد ....احط شكل مقفول وشكل مفتوح واحط العجين بالصاجات ع درجة 180 مبياخدش وقت ممن 10 دقايق ويكون مستوي اشغل الشواية ياخد لون خفيف ....اتركهم يبردوا خالص لازم .انا هنا مش حاطة مربى .بس ممكن يتحط طبعا مربي ...ليه محطتش بقى مربى .انا عيزة اللون فاقع احمر قوي .بس ده بيتباع جاهز بيكون شكل الجيلي بس الطعم لا مش جيلي .تحفة جدا زي اللي بيتباع برة بحس مش مربى .وبالهنا والشفا .لتاني مرة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق