الأربعاء، 6 ديسمبر 2017

صدور فراخ بالفريك واللبن مقدمة من الشيف جيهان عبد الهادى_موقع واذاعة اخبار العرب

صدور فراخ بالفريك واللبن.
مقدمة من /شيف جيهان عبدالهادي
مدة التحضير/15دقيقة
مدة الطهي /45 دقيقة
.الطريقة.
.لو  صدور دجاج مفتوحة
 .تتغسل وتتبل بليمون وخل وتوابل ومستردة...وتتحشي
جبنة شيدر او موتزيرلا لانشون زيتون خضار .اي حشو يعجبك وتتلف رول وتتقفل بخلة ..وتنقي الفريك ويننقع ساعتين علي الاقل في ماء ساخن . يتشوحي الفريك في زبدة وقشطة اللبن .وملح وفلفل وجوزة الطيب ومكعب مرق لحمة.وتحطي اللبن .يغلوا غلوة .ويرص عليه الصدور.ويغطي بفويل او غطاء يتشرب
ملحوظة ...
انا هنا ضفت مع الصنية قطع ارنبيت مسلوقة دا اختياري..
 ويدخل الفرن ويضاف علي الوجه جنبنة كريمي وموتزريلا.. تتحمر وتتقدم
.وجبة كاملة وغنية ومغيدة ..ممكن تتعمل مع الرز بديل للفريك..الف صحة وهنا..شيف جيجي..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013